Je denkt er misschien niet altijd bij na, maar WC papier is belangrijk. Dat ontdek je vaak pas als het op is. En dan grijp je toch lelijk mis. Want zonder WC papier wordt het een smeerboel waar je eigenlijk niet eens bij na wilt denken. Want.. Bah! Maar welk toiletpapier kies je? Er zijn zoveel soorten en systemen, je wilt natuurlijk wel dat het papier comfortabel is en niet te duur. Ook wil je dat de rol past in de houder die jij hebt hangen. Voor thuis is dat niet zo moeilijk. Maar voor op je werk is het een ander verhaal.
WC papier

WC papier op het werk is ook belangrijk

Voor op het werk moet je aan veel dingen denken. Is er voldoende printerpapier? Is de telefoonrekening betaald? Klopt de planning? Zijn de deadlines haalbaar? En nog duizend-en-een dingen meer. Toch hoort WC papier ook echt in dit rijtje. Want je personeel bestaat uit mensen. En mensen moeten vaak meerdere keren per dag naar het toilet. Toiletpapier is dus echt hartstikke belangrijk. Net als schoonmaakmiddelen en diverse schoonmaakdoekjes. Want al is dat niet onderdeel van je core-buisiness, je hebt er wel mee te maken.

Online WC papier bestellen is ideaal

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om je stagiaire iedere week naar de supermarkt te sturen voor een paar rollen WC papier. Maar daar is de stagiaire niet voor aangenomen. Het is daarom heel verstandig om je WC papier en schoonmaakmiddelen gewoon online te bestellen. Je zorgt er dan altijd voor dat je een voorraadje hebt en wanneer je bestelt, is het vaak de volgende dag al in huis. Zo hoef je er zelf de deur niet voor uit en kan je stagiaire gewoon ├ęcht leren en werken tegelijk.

WC papier is er voor verschillende systemen

Voor je gaat bestellen is het van belang dat je even goed kijkt naar het ophangsysteem voor het WC papier. Want er zijn nog best wel wat onderlinge verschillen. Heb je gewoon een houder voor een WC rol? Dan kun je met de bekende toiletrollen toe. Maar heb je te maken met een dispencer? Dan moet je even goed kijken welk systeem het precies is. Er zijn verschillende maten rollen voor dispencers verkrijgbaar en het is wel zo handig als je in een keer de juiste maat bestelt. Anders krijg je te maken met WC rollen die op de grond gezet worden omdat ze niet passen…