Kleding is voor mannen tegenwoordig erg belangrijk. Hoe men eruitziet en wat mensen van elkaar vinden, vinden mensen belangrijk om te weten. Dat zit nou eenmaal in ons systeem. Hierdoor lopen mannen er ook graag goed in stijl bij. Doordat mannen hier steeds meer over nadenken en zich er steeds vaker in verdiepen, wordt er duidelijk ingespeeld op deze ontwikkeling door de mode-industrie. Elk bedrijf begint zich steeds meer op de man te richten bij hun advertenties en marketingprogramma’s. Alle mannen reageren hier steeds vaker maar al te graag op. Het haar moet goed zitten, de kledingstijl moet kloppen en als er helemaal uitgepakt wordt, passen de schoenen ook nog eens bij de outfit. Maar hoe zorg jij er als man nou voor dat jij dit ook op de juiste manier doet?

 

Het haar moet vlot zitten

In de manier waarop mannen hun haar doen, wordt steeds vaker een trend zichtbaar. Tegenwoordig ligt die trend duidelijk in het gebied van een stijlvol, niet te lang en niet te kort, met een beetje gel erin kapsel. Het liefst wordt het haar vanaf de zijscheiding met de gel een beetje opzij gedaan, waardoor een lichte scheiding ontstaat met de zijkant. De zijkanten en achterkant moet een beetje opgeschoren zijn, zodat het kapsel niet te rommelig wordt. Uiteraard is dit kapsel geen must voor iedere man, maar op straat wordt steeds beter zichtbaar dat de meeste mannen voor dit kapsel gaan.

 

De kleding moet kloppen

De kleren zijn uiteraard het belangrijkste onderdeel van de mannenmode. Dit is waar alles bij elkaar komt en alles moet passen en kloppen. Voor de broek zijn steeds meer de strakkere modellen te vinden in blauwe-, zwarte- of grijstinten. Daarboven draagt de man vaak een overhemd. Niet eentje met vouwen, want dat staat natuurlijk niet netjes. Kies voor een goed merk zoals de Eterna overhemden, zij hebben het juiste aanbod van kleuren en printjes die jouw outfit momenteel helemaal zullen afmaken. Alleen nog een nette herenjas erover en je bent klaar om erop uit te gaan!

 

De schoenen moeten passen

De schoenen moeten er bij de heren tegenwoordig nieuw en stijlvol uitzien. De afgetrapte sneakers met vuil en vlekken kunnen dus echt niet meer. Gooi deze dus vooral weg als je ze nog hebt liggen. Steeds vaker is te zien dat heren ook naast hun werk kiezen voor nette schoenen, die zowel hoog als laag kunnen zijn. De zogenoemde herenlaarzen of boots zijn hierin momenteel grote voorlopers op de andere modellen. Zorg er dus voor dat jij hiervan een paar in je schoenenrek hebt staan. Als je het helemaal goed wil doen kies je bij dit model voor zwart of een luxe bruintint.