De vakantie komt langzaam tot een eind en het is weer tijd om verder te gaan met je studie. Er is van alles dat je moet aanschaffen om het begin van het volgende schooljaar goed te beginnen. Waar je moet beginnen en wat er echt niet mag missen in je collectie lees je hier in dezer blog. We vertellen je graag welke items absoluut niet mogen missen in je back to school verzameling. Ben jij benieuwd naar de top 3 schoolspullen voor dit jaar? Bekijk de onderstaande checklist en wees goed voorbereid op wat dit jaar voor jou in petto heeft! Wordt het een kipling tas of een eastpack en prefereer je een HP of toch een Macbook?

Een Kipling tas is het toch wel helemaal van nu

Wij zijn vast niet de enige die veel mensen met een Kipling tas op straat zien lopen. De tassen staan er om bekend zijn dat ze van een goede kwaliteit zijn. Daarnaast zie je er met een Kipling tas ook altijd goed uit. Ideaal voor elke student! Een Kipling tas is te vinden in een hoop verschillende modellen. Ben je meer het type voor een schoudertas of een rugtas? Je kunt ze beiden vinden bij het merk, maar een rugtas blijft voor school de beste optie. Je houdt het zo in ieder geval vol als je meerdere boeken met je mee moet dragen. Welke Kipling tas het ook wordt, je moet er een hebben.

Macbook of HP in je Kipling tas?

Dat een tas van het merk Kipling het gewoon moet worden is wel duidelijk, maar wat voor laptop gaat er in? Wat voor laptop goed bij je past, heeft te maken met je opleiding en je persoonlijke voorkeuren. De twee merken die hier boven zijn genoemd zijn onder studenten en scholieren wel het meest populair. Mocht je het dus echt niet weten dan kun je in ieder geval wat specifieker gaan zoeken. Je moet natuurlijk wel de juiste laptop in je Kipling tas hebben!

Een laptop, tas en een koffiebeker

Het klinkt nu misschien niet als iets dat je echt moet hebben, maar een koffiebeker hoort er wel bij. De momenten waarbij je eigenlijk geen energie meer hebt om iets te doen, maar toch de puntjes op de i moet zetten voor je project? Op die momenten komt een grote koffiebeker goed van pas. Als je gaat voor een ruime Kipling tas dan zal je koffiebeker er naast je laptop en andere essentiƫle dingen prima in passen.